Krig og katastrofer

Hjælp ofre for jordskælvene de næste 6 måneder

Vi var der, da jordskælvet ramte. Og VI BLIVER for at hjælpe ofrene. Men vi har brug for DIN støtte til det langsigtede, hårde arbejde! Støt med 85 kr. i seks måneder – så sikrer du genhusning og krisehjælp til berørte familier. Aftalen stopper automatisk herefter.

" alt="For kun 85 kr. i seks måneder kan du hjælpe ofrene for jordskælvene tilbage til livet. Burak Kara/Getty Images">

For kun 85 kr. i seks måneder kan du hjælpe ofrene for jordskælvene tilbage til livet. Burak Kara/Getty Images

Når støvet har lagt sig, hjælper DIN støtte

Når støvet har lagt sig, hjælper DIN støtte

Da jordskælvet ramte, satte vi ind med vores akutte katastrofeindsats for at redde liv og få de mange sårede i sikkerhed. Nu har støvet lagt sig og det langsigtede, hårde arbejde går i gang i både Tyrkiet og Syrien.

Tusindvis af mennesker har mistet deres hjem. Alt, hvad de ejer. Det er en krise i krisen - utallige familier kæmpede i forvejen med at skaffe mad nok og få hverdagen til at hænge sammen. Nu har de igen mistet og skal starte forfra.

De næste seks måneder gør din støtte det muligt, at:

• genhuse familier, der har mistet deres hjem
  • uddele varmt tøj og tæpper
  • yde psykologisk krisehjælp til børn og voksne

AA/Acaba/Ritzau Scanpix