Jordskælv: Støt ofrene i Afghanistan

Tak fordi du hjælper

frequency here amount here
MobilePay logo Dankort logo VISA logo MasterCard logo Betalingsservice logo
Støt

"Den afghanske befolkning lider allerede under en af verdens værste humanitære kriser, som nu er blevet yderligere forværret af en katastrofe af denne størrelsesorden. Vores hold i Afghanistan arbejder utrætteligt for at hjælpe dem, hvis liv og hjem er blevet ødelagt på et splitsekund.”

Charlotte Slente, generalsekretær DRC Dansk Flygtningehjælp

Støt ofrene for jordskælvet i Afghanistan

Doner til nødhjælpsarbejdet i Afghanistan, som kæmper efter de forfærdelige jordskælv i 2023. Vores nødhjælpsteam arbejder intenst for at hjælpe dem, der er blevet berørt af denne katastrofe.

Din støtte kan gøre en afgørende forskel.

Din donation gør en forskel

Vælg selv beløbet for din donation. Hver en krone tæller. Uanset størrelsen af dit bidrag, vil det gå direkte til at levere livreddende hjælp til de mest sårbare i Afghanistan.

Tak for din støtte

Din solidaritet og støtte betyder alt for dem, der kæmper i kølvandet på de katastrofale jordskælv.

Tak fordi du hjælper os med at bringe håb og hjælp til de mennesker, der har brug for det mest.

Støt nu