Om os

Her arbejder vi

Dansk Flygtningehjælp er Danmarks største NGO. Vi er samtidig en af verdens førende organisationer med speciale i at hjælpe mennesker på flugt. Vi arbejder for verdens flygtninge i 40 lande rundt om i verden.

Støt
Dansk Flygtningehjælp arbejder for flygtninge i hele verden.

Dansk Flygtningehjælp arbejder for flygtninge i hele verden.

Der er mere end 100 mio. flygtninge i verden lige nu

Der har aldrig været så mange flygtninge og fordrevne, som i dag. Derfor er Dansk Flygtningehjælps arbejde mere aktuelt end nogensinde før.

Dansk Flygtningehjælp giver akut nødhjælp og kæmper for menneskerettigheder for flygtninge og internt fordrevne i hele verden.

Vi har særligt fokus på at hjælpe flygtninge og fordrevne, som er svære at nå. Derfor er vi til stede i konfliktområder, langs flugtruterne og dér, hvor flygtningene bosætter sig.

I samarbejde med de lokale samfund og organisationer arbejder vi for at skabe ansvarlige og bæredygtige løsninger.

Vores indsats er kun mulig med hjælp fra dig og de mange andre danskere. Den støtte gør en direkte forskel for familier på flugt i hele verden.

Klik på jordkloden og læs mere om vores indsats for verdens flygtninge

Herunder kan du se, hvor i verden Dansk Flygtningehjælp arbejder. Klik på jordkoden og læs mere om Dansk Flygtningehjælps arbejde rundt om i verden.

Vi er der

Dansk Flygtningehjælp hjælper flygtninge og fordrevne i hele verden

Drej kloden, klik på punkterne og lær om vores arbejde i verdens brændpunkter.

Afghanistan | Bangladesh | Bosnien & Herzegovina | Colombia | Somalia | Sydsudan | Syrien | Ukraine | Yemen