Erhverv

Tyrkiet og Syrien: Støt med bankoverførsel eller faktura

Mange virksomheder ønsker at donere direkte til indsatsen efter jordskælvet i Tyrkiet og Syrien. Din støtte redder liv. Støt med bankoverførsel eller vælg beløb og få tilsendt faktura sammen med et diplom og grafisk materiale. Tak!

Hjælp flygtninge, der er ramt af jordskælvet i Tyrkiet og Syrien AA/Acaba/Ritzau Scanpix

Hjælp flygtninge, der er ramt af jordskælvet i Tyrkiet og Syrien AA/Acaba/Ritzau Scanpix

Støt med bankoverførsel

Du kan også støtte indsatsen efter jordskælvet med en bankoverførsel til vores konto i Jyske Bank. Skriv "Jordskælv" i emnefeltet:

Reg. nr. 5078 | Konto nr. 1300103

Støt med faktura

Vælg dit støttebeløb (ex. moms) og oplys firmanavn, CVR-nummer samt kontaktoplysninger. Så sender vi en faktura til din indbakke. Vær dog opmærksom på, at fakturaen ikke bliver autogenereret, så der kan gå nogle dage. Tak for dit bidrag!

Din virksomhed kan hjælpe!

Din virksomhed kan gøre en forskel for de mange flygtninge, der er ramt af jordskælvet i Tyrkiet og Syrien.

Det kan du og din virksomhed gøre ved at give et bidrag direkte til Dansk Flygtningehjælps indsats. Vælg beløb og udfyld formularen her på siden, så sender vi en faktura til din donation.

Når din virksomhed donerer, får I grafisk materiale. Det kan i frit bruge til at vise jeres engagement og hjælp til den akutte situation i Tyrkiet og Syrien.

Vi sender mailbannere og diplom, som I frit kan bruge i jeres eksterne og interne kommunikation i virksomheden.

Tak, fordi du støtter!

Yderligere henvendelser:

Siden er tagget med