Digital indsamling

Erhverv: Støt Landsindsamlingen 2022 med faktura

Mange virksomheder ønsker at støtte kvinder og piger på flugt gennem Landsindsamlingen 2022. Her kan du donere med bankoverførsel eller vælg beløb og få tilsendt faktura. Din støtte redder liv. Tak!

Støt med faktura: Gør en forskel for kvinder og piger på flugt

Vælg dit støttebeløb (ex. moms) og oplys firmanavn, CVR-nummer samt kontaktoplysninger. Så sender vi en faktura til din indbakke. Vær dog opmærksom på, at fakturaen ikke bliver autogenereret, så der kan gå nogle dage. Tak for dit bidrag!

Støt Landsindsamlingen 2022 med bankoverførsel

Du kan også støtte indsatsen for kvinder og piger på flugt med en bankoverførsel til vores konto i Jyske Bank:

Reg. nr. 5078 | Konto nr. 1314153