Støt nu

Hver en krone, du giver, er en direkte hjælp. En hjælp, der sikrer, at vi kan være der for mennesker på flugt i verdens brændpunkter.

Tak fordi du hjælper

frequency here amount here
MobilePay logo Dankort logo VISA logo MasterCard logo Betalingsservice logo
Støt

Din støtte redder liv!

Når du støtter Dansk Flygtningehjælp, redder du liv.

Din støtte sikrer, at vi kan rykke hurtigt ud med basal nødhjælp, når katastrofen rammer, og mennesker drives på flugt. Hurtig og effektiv humanitær hjælp betyder alt for mennesker på flugt.

Du er med til at hjælpe mennesker på flugt til et nyt liv i et nyt land. Og at de kan komme sikkert tilbage til deres hjemland, når det engang igen bliver muligt.

Dette arbejde er kun muligt med hjælp fra dig de mange andre danskere, der støtter vores indsats i hele verden.

Læs mere om, hvordan du kan hjælpe verdens flygtninge og fordrevne på siderne herunder:

MobilePay, SMS eller bankoverførsel: Støt på flere måder

Der er flere måder, du kan støtte Dansk Flygtningehjælp på.

Du kan betale med kort eller Mobile Pay via knapperne på denne side. Du kan også sende et direkte bidrag via SMS, MobilePay eller med bankoverførsel:

Tak for dit bidrag!

MobilePay: 270707

Vælg dit beløb og send til 270707 med Mobile Pay

Støt med SMS

Send 'Flygt' til 1910 og bidrag med 150,-

Din hjælp gør en stor forskel

DRC

Støt nu