Tak, fordi du hjælper.

Sådan hjælper du

Giv et bidrag

Hver en krone, du giver, er en direkte hjælp. En hjælp, der sikrer, at vi kan være der for mennesker på flugt i verdens brændpunkter. Alle bidrag tæller og gør en forskel.

Dit bidrag gør en direkte forskel for verdens flygtninge.

Dit bidrag gør en direkte forskel for verdens flygtninge.

MobilePay, SMS eller bankoverførsel: Støt på flere måder

Der er flere måder, du kan støtte Dansk Flygtningehjælp på.

Du kan betale med kort eller Mobile Pay via knapperne på denne side. Du kan også sende et direkte bidrag via SMS, MobilePay eller med bankoverførsel:

Tak for dit bidrag!

Din støtte redder liv

Dansk Flygtningehjælp arbejder i hele verden for at sikre et værdigt liv for flygtninge og fordrevne.

Vi er Danmarks største internationale humanitære organisation, og vi har 9.000 medarbejdere fordelt rundt omkring i verdens brændpunkter. Alle arbejder de for at sikre akut nødhjælp i katastrofeområder, beskytte udsatte flygtninge og skabe varige løsninger i nærområderne.

Det er en kæmpe indsats, der foregår mange steder, hver eneste dag. En indsats, der redder liv og skaber håb for fremtiden. Dit bidrag hjælper nogle af verdens mest udsatte familier, der er blevet tvunget fra deres hjem på grund af blandt andet krige og katastrofer.

Tak, fordi du støtter!